zaterdag 22 november 2014

Boek is uit !

Het boek " De Onzin van het Bestaan" is vanaf vandaag te koop op de website van 
Het is een prent-boek met 61 gekleurde prenten,32 verhaaltjes en 36 bladzijde met schetsen.
Er is ook een E-book versie die kost € 4,43 & de boek versie softcover kost € 39,24
Het boek heeft het formaat 20 x 25 cm en heeft 112 pagina's.
(klik op afbeelding voor vergroting)

Boek kopen
( dit is de tweede druk van het boek, de taalfouten zijn eruit ! )


5 opmerkingen:

 1. Luuk, wat gaaf!! Je moet alleen even kijken naar de periode dat je eraan hebt gewerkt, die is nu wel heul errug kort...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het nog even nagekeken, mijn 1ste prent voor dit boek is van 10 a 13 september en tot 22 november eraan gewerkt. dus dat klopt wel, ik heb gemiddeld 1 tekening per dag voor het boek gemaakt gedurende dik 9 weken.Ik heb wel 3 a 4 bladzijdes gevuld met wat oudere schetsen,daartegenover heb ik per dag veel meer geschetst als 1 prent per dag (er valt ook veel af in het ontstaan ) , dus het klopt wel volgens mij. Ik ben benieuwd of er reakties komen gr !

   Verwijderen
  2. kijk ik heb al een oprechte reactie, en ik ga mee in zijn kritiek, mijn teksten zijn natuurlijk niet van hetzelfde niveau als mijn tekeningen,en dat weet ik ook wel ! Vandaar is een keer samenwerken met een echte schrijfster ;) wel interessant !
   reactie:ik heb je boek besteld. Tekeningen super! Als ik kritiek mag plaatsen: de teksten zijn duidelijk minder dan de beelden. Mijn advies zou zijn om iemand te zoeken die de teksten sterker maakt, waardoor je boek enorm veel sterker wordt. Mijn tweede zeurpuntje: je moet echt een Engelstalige versie hebben!

   Verwijderen
 2. Man, wat heb jij gebuffeld dus!
  En wat goed die reactie, je tekeningen zijn ook super. En wat de teksten betreft... ik weet nog wel een enthousiaste schrijfster misschien :-) Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Noortje, ik zou je waarschuwen als het boek onzin van het bestaan uit was,maar ben dit vergeten ! Bij deze wil ik je zeggen dat ik nog boeken heb liggen hier dus mocht je er nog eentje willen hij kost 10,- euro en dan komt er nog 3,5 euro verzendkosten bij,laat maar weten of je nog interesse hebt ? Ik zit al weer stilletjes te werken (tussen mijn andere werkzaamheden door ) aan een nieuw boekie, ik heb een karaktertje (buitenaards wezentje ) waar ik veel prentjes van heb gemaakt,ik heb al 36 tekeningen met BiWi op de plank liggen en zou deze graag willen bundelen in een soort van BiWi bundel. Ik maak altijd eerst de tekening ( is nog de autonome mentaliteit die ik heb) en lul er dan een klein verhaaltje bij,,, ik ben wel benieuwd of jij geinspireerd kan raken door deze prenten en er wellicht verhaaltje bij jou opkomen ?? ik kan je de laatste biwi's toesturen die nog geen verhaaltje hebben als je dat leuk vind ? ( is maar groffe gedachten hoor,wellicht kun je er helemaal niets mee ! ) , de beste wensen voor 2016 alvast ! vriendelijke groet Luuk.

   Verwijderen